Loading...
0

Toshiba Haori dark brown 1
Toshiba Haori bluish grey 1
Toshiba Haori blue 1
Toshiba Haori dark grey 3
Toshiba Haori (grey beige)
Toshiba Haori light grey 3
Toshiba Haori dark brown 1
Toshiba Haori bluish grey 1
Toshiba Haori blue 1
Toshiba Haori dark grey 3
toshiba-haori-indoor
Toshiba Haori light grey 3
previous arrow
next arrow

Pro rok 2021 přišla Toshiba s unikátní novinkou v rezidenčních klimatizacích. Jako první na trhu představila klimatizaci s látkovým potahem, který nabízí možnost individualizace podle vašeho stylu. V každém balení naleznete i šablonu, podle které si můžete vytvořit vlastní látkový potah na míru, nebo si můžete vybrat ze dvou potahů v balení. Řada jednotek HAORI je designovou řadou nástěnných jednotek vyšší střední třídy s univerzální koncepcí textilního opláštění, maximální energetickou účinností a standardně integrovaným WiFi modulem. Disponuje ozónovou čističkou vzduchu, filtrem Ultra Pure a HADA CareFlow distribucí vzduchu pro dokonalé a příjemné proudění vzduchu – bez pocitu průvanu v místnosti. Oplývá řadou komfortních funkcí a designem té nejvyšší kvality.

Klimatizace Toshiba Haori Logo

VÝHODY klimatizace Toshiba Haori

Při částečném zatížení nabízí nejvyšší účinnost provozu na trhu nejen na chlazení, ale i na topení a dosahuje v obou režimech energetické třídy A+++.

Dokonalá filtrace vzduchu: prachový filtr, generátor ozonu a Ultra Pure filtr. Filtr Toshiba Ultra Pure zachytí až 94 % částic nečistot v ovzduší, které mají průměr menší než 2,5 mikrometru (tzv. částice PM2.5). Studie prokázaly jednoznačnou souvislost mezi vystavením jemným prachovým částicím a onemocněním plic či zhoršením chronického onemocnění. Tento filtr vám tak pomáhá doma vytvářet zdravé životní prostředí.

Klimatizace toshiba ultra pure filter

Zabudovaný adaptér pro ovládání přes Wi-Fi pomocí aplikace Toshiba Home AC Control. Podpora hlasového ovládání (Google Home Assistant, Amazon Alexa). Sledovaní spotřeby elektrické energie.

Toshiba Air conditioner remote control

HADA CareFlow je dokonalé a příjemné proudění vzduchu “bez průvanu”. Správným nastavením lamel na výdechu lze získat nepřímé proudění vzduchu s lepší distribucí chladu a zajistit tak rovnoměrnou teplotu v celé místnosti.

Toshiba Hada Care

Funkce tichého režimu provozu vám přinese nižší hlučnost, vyšší komfort a kvalitní spánek. Funkce SILENT snižuje na polovinu hladinu hluku venkovní jednotky (až na 37 dB) a řadí se tak mezi nejtišší na trhu. Funkce QUIET snižuje hladinu hluku vnitřní jednotky až do 19 dB.

Díky funkci ventilace krbu je vhodná do místností s krbem, kde při topení krbem pomáhá vracet stoupající teplo vytvoření krbem zpět k zemi a zefektivňovat tak tak teplotu v místnosti.

Funkce 8 °C pro temperování prostoru, která v zimě v době vaší nepřítomnosti chrání domov a technologie před teplotami pod bodem mrazu.

Řada dalších užitečných funkcí: týdenní program provozu, nucené odtávání, Comfort Sleep pro optimální pohodu ve spánku.

Toshibu Haori lze umístit i do multisplitu až pro 5 vnitřních jednotek.

Luxusní IR ovladač, který je bezdrátový, podsvícený a s magnetickým uchycením na zeď.

Dalkove Ovladani

Dvě látková opláštění součástí dodávky, volitelně čtyři další.

Klimatizace Toshiba Haori Barev

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *