Loading...
0
Benefit Term Klimatizace do mobilního domu
Klimatizace do mobilního domu

Mobilní domy maji u nás čím dál větší oblibu. Díky své konstrukci poskytnou velmi komfortní bydlení, srovnatelné s bydlením v běžných stavbách. Vybavení mobilních domů se dá plně srovnat s běžným bytem. Mobilní domy jsou připojeny k inženýrským sítím a v současné době je velmi žádaná i klimatizace, která zpříjemní pobyt chlazením v letních měsících, tak i vytápěním v zimních měsících.

Do mobilhaimu lze nainstalovat jak monosplit – jednoduché systémy navržené pro použití v jedné místnosti mají jednu venkovní jednotku a jednu vnitřní jednotku, tak i multisplit, což je jedna venkovní jednotka se dvěma, třemi nebo čtyřmi vnitřními jednotkami. Všechny jsou zapnuté nebo vypnuté a všechny budou v režimu vytápění nebo chlazení. 

Záleží na velikosti prostoru. Venkovní jednotku u těchto domů doporučujeme umístit spíše na zem stejně jako u dřevostaveb typu srubu, chaty či chalupy apod. Podle našich zkušeností doporučujeme 2 varianty nástěnné či parapetní s tichým chodem např. LG Standard, Daikin, Samsung, Fuji Electric apod. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *